Beoordelingen van Lkkr eten & drinken Nieuwkoop

Recente recensies van Lkkr eten & drinken Nieuwkoop

5 sterren na 231 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van een precies op tijd bezorgd diner. Vraagt om herhaling.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

De sliptongetjes waren prima, warm en heerlijk van smaak. Lekkere patat erbij, echter de rauwkost was wel heel erg karig voor 2 personen. Of was het de bedoeling dat er 2 bakjes mee gingen en hebben we er maar 1 gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Het was allemaal warm en zelfs nog leuk opgediend.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig gegeten en het was zeker niet te weinig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top! Heerlijk gegeten en lekker snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

2 maaltijden afgehaald maar slechts een bakje sla

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten...goede service...een gerecht wat erg rommelig geworden was...opnieuw gebracht..patat voor bij hoofdgerecht was helaas wel wat koud geworden maar smaak was van alle gerechten heerlijk!! Top!!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima. Eten heet en precies op tijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zalm en papillotte was heerlijk en gezond. :-) De side-salad was prima & de vegaburger best ok/lekker. Dank je wel.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere maaltijden voor schappelijke prijs. Bestellen eenvoudig via de speciale site. Je wordt middels e-mail netjes op de hoogte gehouden over de voortgang. De laatste e-mail als de bestelling vertrekt vanaf restaurant met verwachte aflever tijdstip. Werkelijke levering was zelfs 7 minuten eerder.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker en goed verzorgd!!! Heel fijn dat het geen plastic borden waren, het waren wel erg veel dozen misschien zou daar nog iets aan gedaan kunnen worden? Misschien statiegeld vragen en dan ander materiaal gebruiken ? Zeer tevreden

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Het bestellen ging makkelijk en de bezorgster was keurig op tijd. Voor herhaling vatbaar. Top!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten was helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. De saus van de ribs vonden we te vloeibaar, alles had gelekt en zat onder. En dan zwemmen de boontjes er ook in. Het was rommelig maar het smaakte goed! Service, site en bezorging top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect en heel goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs kwaliteit Prima website Mooi verpakt Keurig op tijd klaar voor ophalen. Vriendelijke medewerkers

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben twee dagen heerlijk gegeten, de service en prijs zijn ook uitmuntend. Groet van Frank uit Huizen

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, wij vinden LKKR de beste qua service, voedsel niveau en presentatie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

prima eten heerlijk aanrader

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke saté en schnitzel! Fijn dat het bezorgd kon worden 👍👌

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en het eten was heerlijk!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Frites waren nog lekker warm. Afgesproken tijd was prima. Naar auto gebracht: ook prima.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk, keurig verzorgd, zag er goed uit en een prima prijs. Dank je wel en tot ziens!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voortreffelijk. Het was een grote bestelling. Alles was heerlijk en weer prAchtig op de beloofde tijd! Complimenten!!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de drukke Hemelvaartsdag toch binnen 45 min bezorgd. Het kwam goed warm aan. Heerlijk gegeten, vooral de patat was lekker, maar ook de maar spareribs. Beetje te veel dressing bij kipsalade, maar dat is misschien een kwestie van smaak. Werkelijk heerlijk gegeten. Een aanrader.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima maaltijd. Lekker warm en op tijd bij ons bootje bezorgd! Maar....bij friet zou mayonaise wel fijn zijn. Verder top.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld weer. Ruime porties en op tijd bezorgd. Bedankt!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd en lekker.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Hadden beide een super malse biefstuk. Hebben zelf de bestelling op de afgesproken tijd opgehaald,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er miste deze keer een salade of groente die er voorheen wel bij zat. Maar wederom top kwaliteit.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al 4x in de Corona tijd besteld! Heerlijk gegeten ook de kinderen zijn er dol op!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keren gerechten besteld en afgehaald omdat we vaker lekker gegeten hebben bij LKKR. net zo lekker en goed verpakt zodat je het thuis warm kunt eten. Aanrader!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben weer van een heerlijke maaltijd en jullie zeer attente service genoten. Dank daarvoor.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! Dit keer hadden we snitzel en zalm en een salade met geitenkaas...vooral de salade zag er geweldig uit! En was echt wel een flinke maaltijd!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima op tijd en nog heerlijk warm. de zalmsalade was goed maar zou wat spannender kunnen met bijv kappertjes, rode ui

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een verrassing voor mijn moeder. Goed gelukt! Aardige bezorgster, feestelijk diner! Dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van het voortreffelijke eten en perfect op tijd netjes thuisbezorgd !absoluut een aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gegeten en evenzo geregeld. Totaal geen klachten.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging iets te laat, maar begrijpelijk. Lkkr gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo leuk, want mijn zoon Pepijn werkt bij LKKR. Dan kan je als ouders niet achter blijven, toch ! Het eten was super lekker, alles was goed warm, het vlees ( biefstuk en schnitzel ) was overheerlijk en de eigen gemaakte championsaus was ook echt om je vingers bij af te likken. Kortom het is een aanrader om bij LKKR te bestellen. Dus gewoon doen, zeg ik.!!!!!!👍👍👍👍👍

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten laten bezorgen het was heerlijk en zag er super verzorgd uit.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke biefstuk en zalm, helaas waren de hamburgers van binnen nog rauw. Bezorging was top. Alles netjes verpakt.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op mijn verjaardag lekker thuis uiteten geweest met heerlijke gerechten van Lkkr. Het was heerlijk en veel... Van broodje dip en nachos kan je emakkelijk met z'n 2en eten. Moesten wel even wachten op de bestelling omdat het zo druk was, maar de service was prima. Drankje gekregen buiten met de excuses voor de vertraging. Het lekkere eten was het wachten meer dan waard! Fijn dat een gied restaurant op deze manier nog een beetje door kan draaien in deze tijd.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer een perfecte maaltijd.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij misten de salade bij de gerechten.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de derde keer eten afgehaald. We hebben er weer heerlijk van genoten.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en bezorging was ook precies op afgesproken tijd. Ik mis wel de groenten bij de gerechten. Wellicht is het mogelijk om extra groente bij te bestellen net als de friet? Groeten en tot een volgende keer Sjoerd

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top. En wederom een leuk cadeautje voor mijn dochter

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was een succes, echt heerlijk

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima Al 2x, inmiddels

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super verzorgd, heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom heerlijk gegeten. alles was nog lekker warm. ik had om dippers gevraagd i.p.v. patat maar we kregen beiden. was niet de bedoeling denk ik. groet hermien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging en heerlijk gegeten. Goed verpakt en leuke attentie voor de kleintjes bij een ‘kindermenu’. Top!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Verkeerde bestelling ontvangen, maar binnen 10 minuten alsnog het juiste ontvangen. Vriendelijke bezorgster en goed gegeten!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!! Flinke burger en heerlijke zalmsalade, én keurig op tijd!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en prachtig op tijd

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een feestje om het op te halen (vrolijk, enthousiast en vriendelijk!!) daarna uit te pakken (prachtige dozen met daarin mooie bamboe schalen waarop het gerecht!!) en tenslotte HEERLIJK GEGETEN, bedankt!!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top niks aan veranderen ga zo door

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk top gedaan

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, niet duur en goed verzorgd. Prima service in deze barre tijden.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Maaltijden zijn lekker en zien er netjes verzorgd uit. Bezorging stipt op tijd. Hou jullie taai in deze barre tijd!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben het opgehaald, prima geregeld!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima Bezorging op tijd Geen op of aanmerkingen

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden over het bestellen en leveren. Heerlijk genoten van de hamburger en saté. Extra bonus voor het verpakkingsmateriaal dat op 1 ding na uit papier en bamboo bestaat.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima verzorgd en smakelijk, bezorging iets aan de late kant, maar viel binnen de marge!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam al regelmatig bij lkkr. Nu door de omstandigheden de laatste weken vaak besteld en altijd tot grote tevredenheid. Ondanks levering aan huis nog goed van smaak en prima presentatie En niet onbelangrijk. Levering op afgesproken tijd.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top dat we op deze manier van lekkere eten kunnen genieten! Fijn dat er ruime keuze is

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben gesmuld van het heerlijke eten. Alles werd keurig op tijd bezorgd en de bestelling was compleet. De voorgerechten smaakvol opgediend op de bamboe borden verrasten ons zeer!!! Alles was (en bleef) op prima temperatuur. De biefstukken botermals, echt knap! We hadden er geen wijntje bij besteld maar dat is dan iets voor de volgende keer... Dit gaan we zeker vaker doen! De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed, je krijgt meer dan waar voor je geld. Echt met recht Lkkr!! Ga hier zeker mee door, ook na corona! Ook geweldig voor op de boot!!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en op tijd gebracht. Voor een mooie prijs.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en perfecte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was helemaal naar wens, smaakte fantastisch, zag er keurig verzorgd uit, aflevering ook heel correct. Verhouding prijs kwaliteit prima!! Kortom verdiend een 10 !! 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging en goede kwaliteit.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer Goed bevallen Mooi opgediend en goed warm

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker. Goed om de horeca op deze manier te steunen.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was keurig op tijd. En, we hebben heerlijk gegeten. We gaan zeker voor herhaling.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig lekker. En zo ontzettend smaakvol gepresenteerd.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer gegeten. Snelle service lekker vers. Volgende week weer.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lkkr staat als restaurant bekend om zijn mooie entourage en heerlijk eten. Ook thuisbezorgd overtreft Lkkr weer onze verwachtingen. Een aanrader!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten jammer dat er niet een klein bakje/zakje mayonaise bij de friet zat

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten. voor herhaling vatbaar. maar wij hopen weer snel in het restaurant te kunnen dineren.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en de biefstuk was mooi rood gebakken we zullen zeker nog een keer gebruik maken van deze service en We hopen natuurlijk ook voor jullie dat we weer snel in het restaurant of het gezellige terras . Het eten en service is zeker aan te bevelen succes met deze moeilijke periode groetjes rob en nicole van hombergh

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En een leuk cadeautje voor de kinderen 👍

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk😍

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd om mee te nemen het water op een heerlijke salade kippendij en op verzoek een lekker breekbroodje erbij.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke biefstuk ! Mooi ingepakt. Hebben we lekker gebruikt voor onze picknick.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 woord geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke biefstuk op z'n "Loetjes". Lekkere friet, kortom het was smullen. Bestellin precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker! En precies op het gevraagde tijdstip!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt stipt op tijd! Geweldig gewoon en de zalm en boneless spare ribs waren goed warm en smaakten heerlijk. Er zat bovendien nog als extraatje een salade bij ! Complimenten en zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en leuk zo'n kinderdoosje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 4 superlekkere gerechten! Precies op tijd geleverd en voldoende te eten! Lekker warm! echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs iets te vroeg bezorgd..top Goed op temperatuur En was heerlijk. Een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker gegeten, goede prijs/kwaliteits verhouding!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere salades en heerlijk malse biefstuk

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hamburgers waren behoorlijk rauw. Dat maakte dat wij ze met wat schroom toch gegeten hebben. Mochten wij nog een keer bestellen, dan ben ik niet snel geneigd om de hamburger te bestellen. Tenzij ik erop aan kan dat deze niet rauw van binnen is. We hebben er voor gekozen om dit niet gelijk te melden, omdat we op dat moment niet veel tijd hadden om te wachten of een evt. vervangende hamburger of een andere oplossing.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en keurig op tijd!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté! LKKR thuis dineren in tijden van corona crisis.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super goed

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

saus was uit de doos gelekt. bezorger wilde terug voor nieuwe saus maar dat vonden we niet nodig. eten was warm en erg lekker

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, heerlijk eten en op tijd bezorgd.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend verzorgde maaltijden, goede bezorgservice.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Carpaccio smaakte goed en was een mooie hoeveelheid. De spareribs heerlijk mals en goed gekruid. De cheese cake was echt geweldig. Te lekker gewoon!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten , super vers ! En ondanks dat het Pasen was precies op de afgesproken tijd bezorgd! Dat gaan wij vaker doen , echt de moeite waard .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten zoals we gewend zijn van Lkkr. de portie was ruim, , warm en erg smakelijk. bedankt en succes en sterkte in deze tijd.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben met het hele gezin gesmuld van alle gerechten. De bezorging was precies op de afgesproken tijd en het eten was goed warm. De biefstuk was heerlijk mals en de salades heerlijk. Zeker een aanrader!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en netjes op tijd! Ook leuk met die borden! In de opmerkingen had ik zonder bacon doorgegeven maar dat zat er wel op. Geen probleem hoor maar wellicht goed om te weten! Ga zo door!!!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en lekker gegeten: dank!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd superlekker en keurig verzorgd

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en erg lekker

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onvoldoende warm

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, keurig verzorgd op een mooi bamboe bord. Zeker voor herhaling vatbaar

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel makkelijk te bestellen, ook wanneer je postcode buiten het bezorggebied ligt. Heerlijk eten, service was perfect!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten. Dikke aanrader😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. De biefstuk was wederom super lekker en mijn dochter kiest toch ele keer weer de carpacio

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere saté, netjes op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en precies op tijd maar was niet lekker van temperatuur ( lauw) erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zalm, biefstuk en schnitzel waren lekker. De frites vonden we droog en ze hadden weinig smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en ondanks dat het een druk tijdstip geweest is (zaterdagavond 18:00 uur) werd het keurig binnen de aangegeven tijd bezorgd. Dit gaan we zeker nog een keer doen!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Als het niet bij Lkkr kan, dan komen ze het lekker brengen. Wij hebben er van genoten.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangezien wij met regelmaat uit eten gaan en dat nu niet meer mogelijk is maar besloten om eens te bestellen in ons favorite restaurant. Korte beoordeling: Besteld om 17:30, voor 18:30. Uiteindelijk kwan het eten pas rond 19:40. Ruim een uur later. Eten was goed van temperatuur. Smaak was zoals vertrouwd. Maar biefstukje was echt mini. En de hoeveelheid frietjes erg mager en het kleine bakje salade erg karig. Toetjes waren niet huisgemaakt volgens mij maar standaard Sligro of Makro toetjes. Wij zijn zijn zeker voornemens om de horeca van goede wil te zijn. Maar dan moeten ze zich wel onderscheiden van een cafetaria. Geloof niet dat wij nog eens een bestelling doen hier.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime keuzemogelijkheden. Gemakkelijk bestellen, betalen en ophalen. Goed verpakt. En net zo lekker als in het restaurant!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lkkr gegeten in ons thuisrestaurant!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Zolang we niet kunnen komen is thuisbezorgen mooie oplossing!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, helaas wel nagenoeg koud. Vorige keer toen het werd bezorgd was het warm. Maar goed, wellicht nu drukker omdat het zaterdag was. We hebben het eten opgewarmd.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik in orde! Heerlijke biefstuk en de salades netjes opgemaakt. Porties zijn prima!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker goed verzorgd en prima op tijd geleverd

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vooral de spareribs, snel en warm geleverd. Echt een aanrader en je wordt mooi op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van de maaltijd va Lkkr uit Nieuwkoop! Prima service en top kwaliteit. Complimenten ook voor de goede en mooie verpakking, hierdoor bleef alles lekker warm.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het bestelproces verliep heef efficiënt en tijdig.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben we heerlijk gegeten, zowel de kinderen als wij! Qua temperatuur zou het eten iets warmer mogen zijn bij bezorgen maar verder helemaal top! Wordt ook leuk gepresenteerd, de kindermenu's in leuke doos met verrassing en de overige maaltijden in alle milieuvriendelijke verpakkingen en borden! Leuk! Vriendelijke bezorger ook en keurig op tijd! Het ga jullie goed!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was veel en lekker! Bezorger stipt op tijd. De toetjes zijn ook zeker de moeite waard

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker. Volgende week weer. Ga zo door Groeten Sjoerd en Scarlett

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor de snelle service en de hartelijkheid. We hebben heerlijk gegeten!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op tijd. Temperatuur van eten was boven verwachting. Kwaliteit prima. Laten we met z'n allen onze horeca steunen !!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prima service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima burger, heerlijk gegeten! En keurig op tijd! En dat voor een mooie prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, bezorging was helemaal precies op tijd, knap gedaan. Het is leuk dat we op deze manier thuis uit eten kunnen. Ik hoop dat jullie het redden op deze manier!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes verpakt, salade geit en een schnitzel. Vrolijke en vlotte bezorgster. Wat warm moest zijn, was dat ook! Slim van jullie om nu bezorging te doen, voor ons een traktatie:-) Bedankt!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een geweldig goede service verlenen jullie. Keurig een telefoontje dat het eten klaar was. En wat hebben we zalig gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, keurig op tijd, goed geregeld we wensen jullie alle succes Groet Aad Ros

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het eten was nog heel warm toen het gebracht werd en van de bekende goede kwaliteit. De enige opmerking is, dat het eten ruim een half uur later kwam. We hebben rekening gehouden met enige marge op de besteltijd, maar met drie kleine kinderen duurt dat iets te lang.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat het zo ook kan. Het was heerlijk.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Jammer dat er in noorden niet bezorgd wordt maar we hebben het zelf afgehaald en dit werkt super. Mijn vriend had de burger en die was echt nog te rauw. Hij was echt nog helemaal rood. Dat was jammer. Maar verder super service. Lage prijs en lekker eten. De salade kippendij was heerlijk en de frietjes ook. Ik heb een foto van de burger maar die kan ik niet toevoegen.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op gevraagd tijdstip, melding per mail van de status van de bestelling. Eten goede kwaliteit en voldoende

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, genoeg per portie en ruimschoots op tijd bezorgd!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima warme gerechten op de afgesproken tijd geleverd.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten. Wij gaan vaak daar uit eten. Nu werd het bezorgd en was het nog steeds lekker. Onze favoriete gerechten (hot stone) konden natuurlijk niet bezorgd worden, dus we komen zeker weer een keer langs.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kunnen we niet in het restaurant eten maar thuis smaakt het zeker zo goed! We hebben nu een aantal keren besteld en het bevalt ons uitstekend! Zodra het kan zijn we weer van de partij in het restaurant.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk alleen was de temperatuur van de bietenburger erg lauw en de saté had ook nog wat warmer gekund. Verder was het top!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals in de restaurant - heel lkkr - hopelijk snel weer in de restaurant.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was veel en heerlijk! Waarschijnlijk verkeerde avond gekozen want bijna een uur moeten wachten op bestelling....dat was echt te lang! Kwaliteit eten prima

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top, zag er heerlijk uit en smaakte net zoals het eruit zag. Ruime porties en was goed op temperatuur, is bij ons thuis bezorgd. Goede service

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en heerlijk gegeten. Ed gaan zeker weer bestellen!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk allemaal, gaan we vaker doen!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was subliem! Biefstuk smolt op de tong! Bedankt!! 👍👍

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een dag hard werken is het lekker om aan te schuiven aan een heerlijk diner. Het werd keurig bezorgd, zorgvuldig verpakt en heerlijk warm. Dochter vond de patat die erbij geserveerd was de lekkerste die ze ooit heeft gegeten. De restaurantwaardige gerechten smaakten net als in het restaurant erg Lkkr!!!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima en keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader! Heerlijk gegeten!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de patat, biefstuk en schnitzel erg lekker. De bezorging was keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, dankjewel. Doen we volgende week weer. Groeten Sjoerd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Keurig verpakt en op tijd klaar! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

allebei super!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld en binnen de aangegeven tijd bezorgd. Alles netjes verpakt. Het eten was heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Wat fijn dat dit kan. Goed ook dat alles gerecycled kan worden! Gaam we zeker nog eens doen.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, top initiatief!! Complimenten aan Richard en zijn team.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was keurig op tijd, goed warm en heerlijk. We hebben lkkr gegeten!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goed warm lekkere smaak. Had van mij iets meer sla bij gemogen. Verder heel goed!!!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam ruim op tijd, was goed heet en zag er echt feestelijk uit. Het voelde als een cadeautje! Misschien was iets groens naast de knapperige friet en het hoofdgerecht nog lekker geweest, maar we hebben t niet echt gemist. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten mooi 'opgediend'. Top!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Ruime porties. De bezorger was echt stipt op tijd, daar waren we heel blij mee. Zeker voor herhaling vatbaar in deze roerige tijden.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en ruim voldoende, tip: doe frietjes apart of misschien een voor bezorging beter alternatief bedenken

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend verzorgd en erg smaakvol

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles werd netjes aangeleverd en zag er verzorgd uit. Grote porties om milieu vriendelijk hout-look borden. Super. Zodra het weer kan komen we weer gezellig in jullie restaurant eten.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lkkr. Eten was goed verpakt waardoor het nog goed warm was. De toetjes waren ook echt een aanrader👌🏻

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi, ik wil jullie toch wel even melden dat ik niet erg tevreden was met mijn bestelling. Leuk idee, die schalen in een doos maar het eten vliegt alle kanten op en er ligt meer naast de schaal dan op de schaal. Het eten is helemaal niet warm meer. De bezorger kon de weg niet vinden. en als laatste heb ik vreselijk veel afval voor een paar hamburgers, een stukje brood met wat knoflookdip. 3 dozen, 3 schalen, 2 hamburgerbakjes. Er zat verder geen groente bij de hamburgers verder. Ik vind het geen aanrader, sorry.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, avond om nooit te vergeten! Bedankt!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm eten en netjes op tijd bezorgd. Fijn dat er bij elke maaltijd een salade zit. Wij gaan zeker nogmaals bestellen..

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Daghap was heerlijk. Voor mij genoeg, maar voor de mannen had het wat meer mogen zijn. Top bezorgd op de afgesproken tijd.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch gegeten, zag er tip-top verzorgd uit, keurig en netjes geleverd en zoals altijd zeer smaakvol. Bestel zeker nogmaals !

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam exact op tijd! Het eten was lekker en heerlijk warm. Voor herhaling vatbaar. Dank.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het zoals jullie naam al zegt, erg LEKKER! Op tijd en vriendelijk afgeleverd. Helemaal goed. Tot de volgende keer.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In deze moeilijke tijden, een fantastisch alternatief. Heerlijk gegeten, precies op tijd en ik zou zeggen, een aanrader!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bedankt voor de goede service in deze tijd waarbij horeca gelegenheden gesloten zijn. Fijn dat dit zo kan!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd snel bezorgd. Het was super lekker!